intercom systeem

Rules, scheduled maintenance & help at MST-Aviation.nl.
danvar
MST-Aviation Member
Posts: 5
Joined: 04 Jul 2022, 10:01

intercom systeem

Postby danvar » 28 Nov 2022, 13:11

Een intercomsysteem verbetert de beveiliging van gebouwen op een aantal manieren. Ten eerste fungeert het als een voorbereidende beveiligingslaag door bezoekers (gewenst of ongewenst) te dwingen te bellen of te "zoemen" in plaats van gewoon binnen te lopen. Bewoners kunnen vervolgens helpen beheren welke gasten de gemeenschap binnenkomen, zoals bellen vanaf het intercomsysteem gaat meestal rechtstreeks naar hun mobiele telefoons. Hierdoor kunnen uw bewoners fungeren als beveiligingscontrolepunt door ervoor te zorgen dat ze precies weten aan wie ze toegang verlenen tot het gebouw.

User avatar
jasper
MST-Aviation Member
Posts: 6
Joined: 04 Jul 2022, 19:10

Re: intercom systeem

Postby jasper » 30 Nov 2022, 08:54

Bevestig alle substation- en voedingskabels aan intercom systeem https://bas-ip.com/nl/ het masterstation, maar zorg ervoor dat u de bevestigingen maakt volgens de markeringen op de terminalaansluitingen van het masterstation. Monteer het hoofdstation in de muur, bevestig het stevig aan de muurstijlen en bevestig de sierlijst. Herstel vervolgens de stroom naar het circuit.

User avatar
kimjo
MST-Aviation Member
Posts: 2
Joined: 06 Jul 2022, 08:02

Re: intercom systeem

Postby kimjo » 01 Dec 2022, 07:27

Appartementintercoms maken het ook mogelijk om deuren te openen of vrij te geven. Bijvoorbeeld een pizzabezorger die uw appartement belt vanaf de begane grond en toegang krijgt tot de voordeur, zodat ze vanuit uw appartement naar binnen zoemen.


Return to “General Forum Information”Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests